groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Alma de Casa Yecla bio
Yecla
2015

Wow wat een lekkere wijn! Van Monastrell - aka Mourvèdre- en wat Cabernet Sauvignon en Syrah op hout. Heerlijk sappig en fruitig, met een lichte bite van de tannines. Ook gekoeld erg smakelijk! Droge rode Spaanse wijn uit wijngebied Yecla, Spanje.

Wow, lekker! Droge rode Spaanse wijn van Monastrell - aka Mourvèdre- en wat Cabernet Sauvignon en Syrah. Heerlijk sappig en fruitig, met houttonen en een lichte bite van de tannines. Ook gekoeld erg smakelijk! Uit wijngebied Yecla, wijnland Spanje.

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
8.95
per fles
1
Smaak
Zo, dit is lekker! Droge rode Spaanse wijn van Monastrell - aka Mourvèdre- en wat Cabernet Sauvignon en Syrah. Heerlijk sappig en fruitig, licht houttonen met een lichte bite van de tannines. Ook gekoeld erg smakelijk! Uit Yecla, Zuid-Spanje. Serveren 10-15 C. Drinken: nu tot 2020.
Lekker bij
Heet weer, strand, picknick en BBQ. Bij salades met gerookte vis of kip. Oosterse en Marokkaans/Turkse gerechten met veel kruiden.
Interessant
Yecla ligt in Zuidoost -Spanje bij Alicante. Er zijn 2 subgebieden Campo arriba (hoog) en Campo abajo (laag). De Alma de Casa komt van Campo arriba dat koeler is door de hoogte. Dat houdt de Alma de Casa fris en fruitig, in feite de oude stijl van Yecla dat nu vooral bekend is van zware en compacte wijnen.
X
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Alma de Casa Yecla bio
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!