• groen vinkje Gratis bezorgd vanaf 12 flessen, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Cava Excelsior Brut Nature Gran Reserva, Pujadas
D.O. Cava

Über Cava Brut Nature van Joan Segura Pujadas. De Cava Excelsior Gran Reserva is excellent en echt waanzinnig mooi. Zonder dosage dus mooi droog. Rijpe appel en peer, lindebloesem en brioche en wat toast. Heeft maar liefst 36 maanden op de latten gelegen. Rijke wijn met een prachige goudgele tint. En dat voor deze prijs!

Fabeltastische Cava van Joan Segura Pujadas uit de Penedes in Spanje. Brut Nature en Gran Reserva, dus zowel droog als zeer rijk van smaak. Zeer elegant door frisheid en diepgang in fruit- en gisttonen. Bijzonder goede wijn voor dit geld.

13.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
Delen
Smaak
Deze Cava Excelsior Gran Reserva is excelptioneel mooi. . Rijpe appel en peer, lindebloesem en brioche en wat toast. Heeft maar liefst 36 maanden op de latten gelegen. Rijke wijn met een prachige goudgele tint. Geen dosage dus droog. Serveren: 6-8 °C. Drinken: nu tot 2019+.
Lekker bij
Je huwelijk, salades, lichte voorgerechten met gevogelte maar ook bij lichtere kazen.
Interessant
Deze Cava is een Gran Rerserva en heeft 36 maanden op de lie (dode gistcellen) gelegen. Dit zorgt voor een fijne mousse en een enorme diepgang en variatie in smaaktonen van brioche, rijp wit fruit en toast. Naast de gebruikelijke Xarel-lo, Parellada en Macabeo zit er ook Chardonnay in de blend.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Cava Excelsior Brut Nature Gran Reserva, Pujadas
Jouw rating