groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Cava Excelsior Brut Nat. Gran Reserva
D.O. Cava

Über Cava Brut Nature van Joan Segura Pujadas. De Cava Excelsior Gran Reserva is excellent en echt waanzinnig mooi. Zonder dosage dus mooi droog. Rijpe appel en peer, lindebloesem en brioche en wat toast. Heeft maar liefst 36 maanden op de latten gelegen. Rijke wijn met een prachige goudgele tint. En dat voor deze prijs!

Fabeltastische Cava van Joan Segura Pujadas uit de Penedes in Spanje. Brut Nature en Gran Reserva, dus zowel droog als zeer rijk van smaak. Zeer elegant door frisheid en diepgang in fruit- en gisttonen. Bijzonder goede wijn voor dit geld.

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
Van 13.95
Nu lekker voor 0.00
per fles
1
Smaak
Deze Cava Excelsior Gran Reserva is excelptioneel mooi. . Rijpe appel en peer, lindebloesem en brioche en wat toast. Heeft maar liefst 36 maanden op de latten gelegen. Rijke wijn met een prachige goudgele tint. Geen dosage dus droog. Serveren: 6-8 °C. Drinken: nu tot 2019+.
Lekker bij
Je huwelijk, salades, lichte voorgerechten met gevogelte maar ook bij lichtere kazen.
Interessant
Deze Cava is een Gran Rerserva en heeft 36 maanden op de lie (dode gistcellen) gelegen. Dit zorgt voor een fijne mousse en een enorme diepgang en variatie in smaaktonen van brioche, rijp wit fruit en toast. Naast de gebruikelijke Xarel-lo, Parellada en Macabeo zit er ook Chardonnay in de blend.
X
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cava Excelsior Brut Nat. Gran Reserva
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!