• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Corton, Les Maréchaudes Grand Cru, JP Maldant
Bourgogne
2019

Pinot noir wijn, Corton Les Maréchaudes Grand Cru van Jean-Pierre Maldant uit het Bourgogne-dorpje Ladoix-Serrigny. Top Pinot noir op Grand Cru niveau. Volle en rijke rode wijn uit de Bourgogne, Frankrijk. Rijp rood fruit, fijne tannines, perfecte balans en structuur. Zeer goede wijn waarvan er maar weinig op de markt is!

Rode wijn van Pinot noir. Corton Les Maréchaudes Grand Cru van Jean-Pierre Maldant uit het Bourgogne-dorpje Ladoix-Serrigny. Top Pinot noir op Grand Cru niveau. Koude inweking voor maximaal behoud van fruitaroma's. Vergsiting op rvs en 16 maanden rijping op foeders van eikenhout. Rijp rood fruit, fijne tannines, perfecte balans en structuur. Zeer goede wijn waarvan er maar weinig op de markt is! Volle en rijke rode wijn uit de Bourgogne, Frankrijk.

52.50
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Prachtige Pinot noir, Grand Cru Corton. Vol en rijp rood fruit, specerijen, mooi ondersteund door hout. Elegant en rijk, mijmerwijn. Serveren: 15 C, Drinken: 2023-2040+
Lekker bij
Lièvre à la Royale (haas), rood wild, eend, fazant, époisses, vegetarische gerechten van Ottolenghi.
Interessant
Corton is een kleine beerg te noorden van Beaune, de hoofdstad van de Bourgogne, op de grens van de Côte de Nuits en de Côte de Beaune. De wijngaard Les Maréchaudes is net als het bekendere Les Renardes op Grand Cru niveau. De bodem is kalkrijke klei.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Corton, Les Maréchaudes Grand Cru, JP Maldant
Jouw rating