• groen vinkje Gratis bezorgd vanaf 12 flessen, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Alma de Casa, rode wijn uit Spanje, bio wijn
Yecla
2018

Wat een lekkere droge rode wijn uit Spanje! Wijn van Monastrell - aka Mourvèdre- en een beetje Cabernet Sauvignon en Syrah, op hout gerijpt. Heerlijk sappig en fruitig, met een lichte bite van de tannines. Ook gekoeld erg smakelijk! Droge rode Spaanse wijn uit wijngebied Yecla, Spanje. Biologische wijn.

Wow, lekker! Droge rode wijn uit Spanje van Monastrell - aka Mourvèdre- en wat Cabernet Sauvignon en Syrah. Heerlijk sappig en fruitig, met houttonen en een lichte bite van de tannines. Ook gekoeld erg smakelijk! Uit wijngebied Yecla, wijnland Spanje.

9.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
Delen
Smaak
Zo, dit is lekker! Droge rode Spaanse wijn van Monastrell - aka Mourvèdre- en wat Cabernet Sauvignon en Syrah. Heerlijk sappig en fruitig, licht houttonen met een lichte bite van de tannines. Ook gekoeld erg smakelijk! Uit Yecla, Zuid-Spanje. Serveren 10-15 C. Drinken: nu tot 2020.
Lekker bij
Heet weer, strand, picknick en BBQ. Bij salades met gerookte vis of kip. Oosterse en Marokkaans/Turkse gerechten met veel kruiden.
Interessant
Yecla ligt in Zuidoost -Spanje bij Alicante. Er zijn 2 subgebieden Campo arriba (hoog) en Campo abajo (laag). De Alma de Casa komt van Campo arriba dat koeler is door de hoogte. Dat houdt de Alma de Casa fris en fruitig, in feite de oude stijl van Yecla dat nu vooral bekend is van zware en compacte wijnen.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Alma de Casa, rode wijn uit Spanje, bio wijn
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!