• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Anjou Chenin blanc 'En Terrasses', Franse wijn
Loire
2020

Witte wijn, Franse wijn. Wijn van Chenin blanc, de mooiste druif voor wiite wijn van de Loire in Frankrijk. Deze droge Anjou Blanc wijn van Les Deux Vallées heeft een uitstekende prijs-kwaliteit. Je proeft rijpe peer, amandel, met lekkere spanning, mineraliteit en zuren. Lichte honingtonen en een lange afdronk. Combineert spanning met plezier! Gewoon echt goede wijn van Chenin blanc.

Witte wijn Frankrijk. Wijn van Chenin blanc, de spannendste witte druif van de Loire. Deze droge Anjou Blanc wijn van Les Deux Vallées heeft een super prijs-kwaliteit. Chenin met volop rijpe peer, amandel, met lekkere spanning, mineraliteit en zuren, licht honing en een lange afdronk. Topwijn. Aanrader!

Van 12.75
Nu lekker voor 11.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Chenin is de spannendste wijndruif hier! Deze wijn biedt veel meer dan hij kost: minerale spanning, vol, rond, met peer amandel, beetje was en honing en ook frisse zuren. Serveren: 12 °C. Drinken: nu tot 2024+.
Lekker bij
Gegrilde groenten, calamari, kip, zeebaars, tong à la meunière, rogvleugel, zeeduivel.
Interessant
De broers Socheleau waren appelboeren. Middenin Anjou hebben ze ca. 40 ha, vooral met Chenin-druiven in Côteaux du Layon. Ze zijn aangesloten bij Terra Vitis: duurzame wijnbouw en vinificatie, met respect voor natuur, mens en milieu.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Anjou Chenin blanc 'En Terrasses', Franse wijn
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!