• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Riesling Birthday Wijndoos, Duitse witte wijn
Nahe
2019

Bestel nu je Riesling is jarig wijnpakket met 6 mooie Duitse wijnen! Ontdek deze kick ass Rieslings van wijnmaker Andi Schneider, aanstormend talent uit de Nahe. Hij maakt spannende Riesling van diverse beroemde Lagen zoals Felsenberg, Marbach en Domberg. Aufsteiger des Jahres bij Vinum. En ook de gidsen Falstaff en Eichelmann zijn een en al lof. Een wijnmaker om in de gaten te houden! In de doos: 2x Riesling trocken Gutswein 2019, 2x Schlossböckelheimer Riesling Vulkanstein 2016, 1 x Sobernheier Riesling Roter Tonschiefer 2015 en 1 x Riesling Felsenberg GG 2017. Gratis verzending.

Riesling is jarig! Ontdek deze 6 mooie Duitse wijnen om thuis heerlijk van te genieten, lockdown of niet. Stuk voor stuk topwijnen van supertalent Andi van wijnhuis KH Schneider uit de Nahe. Aufsteiger des Jahres bij Vinum en ook Falstaff en Eichelmann zijn een en al lof. Een wijnmaker om in de gaten te houden! In de doos: 2x Riesling trocken Gutswein 2019, 2x Schlossböckelheimer Riesling Vulkanstein 2016, 1 x Sobernheier Riesling Roter Tonschiefer 2015 en 1 x Riesling Felsenberg GG 2017. Gratis verzending.

Van 102.10
Nu lekker voor 91.90
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Zeker het ontdekken waard, eigenwijze Riesling!

Ik heb de Riesling van Andi Schneider ontdekt op een proeverij van Lekker Sapje bij de School in A'dam. Was gelijk verkocht! Wat opviel is de fijne mineraliteit en de ingehouden power. Ben echt benieuwd hoe deze wijnen zich ontwikkelen.

(Aanbevolen op 2021-02-25 12:24:49 door Neus voor wijn)

Smaak
Bereid je voor op een serie prachtige proefmomenten! Super Riesling uit de Nahe, uit mooie jaren en van mooie wijngaarden. Riesling wijnen met veel spanning en smaak!
Lekker bij
Zeewolf en zeeduivel, salades, vegan quiches, gevogelte
Interessant
Dit pakket Riesling wijnen geniet je nu met korting van 102,10 voor maar 91,90. Graties verzending. Ontdek de Nahe, een van Duitslands meest ingeressante wijngebieden.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Riesling Birthday Wijndoos, Duitse witte wijn
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!