• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Jus de Gamay, Complices de Loire
Loire
2018

Franse wijn. Deze Gamay wijn komt uit de Loire. Geen yokidrink maar besjesfruit, fijne tannines en frisheid. Soepele rode wijn met veel smaak. Verrassende rode wijn uit Touraine in de Loire. Wijn van wijnhuis Complices de Loire. Ook bij sterrenchef Niven* op de kaart.

Franse wijn. Rode wijn. Gamay uit de Loire? Jazeker! Geen snoepjeswijn maar eerlijk fruit, fijne tannines en frisheid. Soepele droge rode wijn met veel smaak. Verrassende wijn uit Touraine in de Loire van wijnhuis Complices de Loire. Ook bij sterchef Niven* op de kaart.

9.95
Tijdelijk uitverkocht
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Geen snoepwijn uit de Beaujolais maar kers en bessenfruit, fijne tannines en frisheid. Soepele wijn met veel smaak. Aalbes meets kers en braam, beetje rook en fijn mineraal. Serveren: 15-16 °C. Drinken: nu - 2023,
Lekker bij
Lichter wild en gevogelte zoals patrijs en kwartel, duif, eend, paté, rillettes, longhaas, kalfstong.
Interessant
Cabernet franc is de bekendste rode Loire druif maar Gamay en Pinot noir (en Cabernet sauvignon) staan er ook. Gamay is vooral bekend uit de Beaujolais. In de Loire geeft hij net even fijnere en elegantere wijn. Zeker deze van wijnhuis Complices de Loire.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Jus de Gamay, Complices de Loire
Jouw rating