• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
La Germana, Pascona, witte wijn Spanje
Montsant
2019

Deze droge witte wijn is een biodynamische wijn van Macabeu en Muscat. Vegan wijn. Spaanse wijn van oude stokken (45 jr) en met de hand geplukt in kleine kistjes. Drie dagen maceration met de schillen en stelen, daarna 15-20 dagen koel vergist op rvs. Spontane malo en ongefilterd. Daarna is de wijn nog 3 maanden op vat gerijpt op de fijne lies (uitgewerkte gistcellen). Aroma's van witte bloemen, perzik, meloen, appel en peer, ook was en honing. Frisse en volle ronde smaken met een lange afdronk.

Biodynamische wijn. Droge witte wijn uit Spanje. Wijn uit Montsant bij Barcelona in Spanje. Van oude stokken (45 jr) Macabeu en Muscat, handgeplukt. Aroma's van bloemen, perzik, meloen, appel en peer, beetje was en honing. Volle, rijke en zachte witte wijn.

Van 10.95
Nu lekker voor 9.25
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Volle en rijke aroma's van perzik, appel, peer, meloen, bloemen en honing. Smaakt zowel fris en rijp, rond op de tong, lange afdronk. Serveren: 13 C. Drinken: nu tot 2025.
Lekker bij
Vis, schaal- en schelpdieren, vegan en vegetarische keuken, aziatische en mediterrande keuken, gevogelte
Interessant
Dit is een biodynamische wijn met spontane gisting. Hij is ook ongefilterd waardoor meer smaken behouden blijven. Macabeu (aka Macabeo of Viura) is meestal voor bulkwijn, maar in de juiste handen komen er prachtige wijnen van.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:La Germana, Pascona, witte wijn Spanje
Jouw rating