• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Riesling Karthäuser, Tesch
Nahe
2019

Kijk dit is nou Riesling met diepgang! Zwoele geur van rijpe peer, beetje gras en perzik en wat noten. Op de tong een en al spanning en sensatie van fruit en frisheid die om de aandacht vechten. De Duitsers noemen dat 'Spiel' en dat is het; een mooi spel in je mond... Lange afdronk, dit is een rijpe wijn met grote kwaliteiten. Riesling Karthäuser wordt alleen maar mooier.

Uitstekende Riesling van wijnhuis Tesch uit de Nahe in Duitsland. Volle droge witte wijn met veel smaak en spanning. Rockende Riesling wijn van de Lage Karthäuser met een arme bodem van Rotbuntsandstein. Ontdek deze kanjer van een Riesling!

17.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Riesling van Tesch met diepgang. Zwoele geur van rijpe peer, gras, perzik en noten. In je mond spanning en sensatie van rijp- en frisheid. Dat 'Spiel' in je mond blijft verrassen. Lange afdronk, dit is een serieuze wijn met veel kwaliteit. Serveren rond 1
Lekker bij
Stevige Rock. Gebraden gevogelte, misschien zelfs een duifje, forel, tarbot en zeewolf, paté's met cranberries, kalfsoester en varkenshaas, oude geitenkaas.
Interessant
De Nahe is alleen al voor de diversiteit in bodems al interessant. Deze wijn telt daar de klasse van Riesling en een getalenteerde wijnmaker bij op. De Lage Karthäuser geeft echt spannende wijnen! Zeker van rock 'n' roller en enfant terrible Martin Tesch,
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Riesling Karthäuser, Tesch
Jouw rating