• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Riesling Löhrer Berg, Tesch, Duitse wijn
Nahe
2019

Droge witte wijn van Riesling. Top Riesling van de eigenwijze Martin Tesch uit de Nahe. Opvallend is de spanning; veel smaak van rijp fruit (appel, peer, beetje mango) met loepzuivere zuren. Typisch voor mooie droge Riesling wijn. In je mond dus een prachtig 'Spiel' van smaak- en geursensaties. Ook wat gout de pétrole wat de wijn rijkheid geeft. Van de Lage Löhrer Berg, 'lege berg' met arme bodem. Perfect voor mooie Riesling.

Superspannende droge Duitse witte wijn van de edele druif Riesling, volle smaak met prachtige zuren, vleugje gout de pétrole, lange afdronk. Van wijnhuis Tesch uit de Nahe. Smaakt naar meer!

17.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Top Riesling van Tesch. Wat direct opvalt is de spanning; veel smaak van rijp fruit (appel, peer, beetje mango) aangevuld met loepzuivere zuren die zo kenmerkend zijn voor mooie droge Riesling. In je mond dus een prachtig 'Spiel' van smaak- en geursensati
Lekker bij
Salades met gevogelte, paté's, zachte kazen, kabeljauw, zeewolf, harder, heilbot, heek, kip, kalkoen en fazant, eend en kalfsoester.
Interessant
De Nahe heeft een grote diversiteit aan bodems. Rond Langenlonsheim alleen al zijn diverse heuvels met elk een andere bodemsamenstelling. Zo kan Tesch echte terroirwijnen maken; elke Lage (wijngaard) heeft zijn eigen karakter. De rijke leemgrond van de Lö
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Riesling Löhrer Berg, Tesch, Duitse wijn
Jouw rating