
Wijnmaker Yves Canarelli hoort met Antoine Arena en Comte Abbatucci tot de absolute top van Corsica. Menig sommelier is lyrisch over de wijnen van deze Corsicaanse wijnmakers. Canarelli bruist van de energie en doet alles om topkwaliteit wijn te maken. En dat proef je, ook in deze magistrale rosé wijn van Niellucciu, Sciaccarellu en Grenache. Grote finesse, zeer veel smaken en laagjes, prachtige balans. Zeer complexe rosé wijn en uiterst elegant - zoals Pibarnon en Tempier. Grootse rosé wijn!
Rosé wijn, zo kan het ook! Wijnmaker Yves Canarelli werkt biologisch en biodynamisch en streeft naar de hoogste kwaliteit. Dat proef je in deze magistrlale rosé wijn uit het zuiden van Corsica: wijngebied Figari. Vol, rijk, zacht, fijne besjes, wat rook, zeer smaakvol en geliefd bij topsommeliers. Pure verwennerij.
Canarelli nam het familiebedrijf over in de jaren 90. Hij stapte over naar biologisch en biodynamisch wijn maken. Ook bracht hij oude druivenrassen terug met verbluffend resutltaat. De kelder is hypermodern met temperatuurgecontroleerde rvs-tanks maar ook eiken barriques, foeders en -nu weer hip- betonnen eieren en amfora's.
Rosé wijn, zo kan het ook! Wijnmaker Yves Canarelli werkt biologisch en biodynamisch en streeft naar de hoogste kwaliteit. Dat proef je in deze magistrlale rosé wijn uit het zuiden van Corsica: wijngebied Figari. Vol, rijk, zacht, fijne besjes, wat rook, zeer smaakvol en geliefd bij topsommeliers. Pure verwennerij.
Canarelli nam het familiebedrijf over in de jaren 90. Hij stapte over naar biologisch en biodynamisch wijn maken. Ook bracht hij oude druivenrassen terug met verbluffend resutltaat. De kelder is hypermodern met temperatuurgecontroleerde rvs-tanks maar ook eiken barriques, foeders en -nu weer hip- betonnen eieren en amfora's.
" />Rosé wijn, zo kan het ook! Wijnmaker Yves Canarelli werkt biologisch en biodynamisch en streeft naar de hoogste kwaliteit. Dat proef je in deze magistrlale rosé wijn uit het zuiden van Corsica: wijngebied Figari. Vol, rijk, zacht, fijne besjes, wat rook, zeer smaakvol en geliefd bij topsommeliers. Pure verwennerij.
Canarelli nam het familiebedrijf over in de jaren 90. Hij stapte over naar biologisch en biodynamisch wijn maken. Ook bracht hij oude druivenrassen terug met verbluffend resutltaat. De kelder is hypermodern met temperatuurgecontroleerde rvs-tanks maar ook eiken barriques, foeders en -nu weer hip- betonnen eieren en amfora's.
" />