• groen vinkje Gratis bezorgd vanaf 12 flessen, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Sauvignon blanc, Gebr. Ludwig, Duitse wijn
Mosel
2019

Echt zeer goede Sauvignon blanc uit de Moezel! Prachtig fruit, zacht fris, ronkend sapje! Duitsland maakt steeds betere Sauvignon en deze witte wijn van de Gebr. Ludwig is een koopje voor z'n kwaliteit! Wijn uit Duitsland.

Witte wijn uit Duitsland. Loepzuivere Sauvignon blanc, heerlijke droge witte wijn van de Gebr. Ludwig uit Duitsland, Moezel. Rond en fris, sappig en echt heul erg lekker!

12.75
Tijdelijk uitverkocht
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
Delen
Smaak
Ik vond Duitse Sauvignon onzin, hou je lekker bij je eigen druiven zoals Riesling. Maar deze van Ludwig uit de Mosel is gewoon te goed. Heerlijke aroma's van vlier, groene appel en peer. Beetje hooi, gras en buxus. Vol en vullend op de tong, romig en tegelijk mooi fris. Fles is zo op! Serveren: 12 C. Drinken: nu tot 2019.
Lekker bij
De borrel, salami en Schinken (ham), zalm en schol, (Waldorf) salades met kip, kalkoen, en lichtere Aziatische gerechten.
Interessant
Sauvignon uit Duitsland is een beetje raar. Er wordt al zoveel van gemaakt in de hele wereld. Maar het moet gezegd, ze zijn vaak verbluffend mooi. Zeker de van Ludwig uit de Moezel niet ver van Trier.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Sauvignon blanc, Gebr. Ludwig, Duitse wijn
Jouw rating