• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Sauvignon Blanc, Pointe d'Agrumes, Franse wijn
Loire
2019

Witte Franse wijn. Dit is hoe Sauvignon blanc hoort te zijn. Droge witte wijn uit de Loire, wijngbied Touraine. Zeer zuiver en lekker fris, tegelijk ook zacht. Goede, betaalbare echte Loire-sauvignon. Klassiek met mooie zuren, spanning en wit fruit zoals grapefruit en groene appel. Niet de prijs van Sancerre of Pouilly-Fumé, wel de klasse. En 2018 is echt top. Aanrader.

Zo hoort Sauvignon blanc te zijn! Spatzuiver en knisperend fris maar ook zachtheid. Goede, betaalbare echte Loire-sauvignon uit Touraine. Klassiek met mooie zuren, spanning en stuivend wit fruit. Niet de prijs van Sancerre of Pouilly-Fumé, wel de klasse. 2018 is echt top! Franse witte wijn.

Van 10.95
Nu lekker voor 9.95
Tijdelijk uitverkocht
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Zo hoort Sauvignon blanc te zijn! Spatzuiver en knisperend fris maar ook zachtheid. Echte Loire-sauvignon, klassiek met mooie zuren, spanning en wit fruit. En 2019 is echt top! Fles is zo op! Serveren: rond de 10 °C. Drinken: nu tot 2023.
Lekker bij
De borrel, frisse salades met kip of gibiers of gegrilde garnalen.
Interessant
Complices de Loire is opgericht door wijntalent François-Xavier Barc. Hij deed ervaring op bij Joguet, een uitstekend Chinon-huis. Staat ook bij sterrestaurant Niven * op de kaart.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Sauvignon Blanc, Pointe d'Agrumes, Franse wijn
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!