• groen vinkje Gratis bezorgd vanaf 12 flessen, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Sauvignon Blanc, Pointe d'Agrumes, Franse wijn
Loire
2019

Witte wijn uit Frankrijk. Dit is hoe Sauvignon blanc hoort te zijn. Uit de Loire, wijngbeid Touraine. Zeer zuiver en lekker fris tegelijk ook zacht. Goede, betaalbare echte Loire-sauvignon, klassiek met mooie zuren, spanning en wit fruit - niet de prijs van Sancerre of Pouilly-Fumé, wel de klasse. En 2018 is echt top. Aanrader.

Zo hoort Sauvignon blanc te zijn! Spatzuiver en knisperend fris maar ook zachtheid. Goede, betaalbare echte Loire-sauvignon uit Touraine, klassiek met mooie zuren, spanning en wit fruit. Niet de prijs van Sancerre of Pouilly-Fumé, wel de klasse. 2018 is echt top!

10.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
Delen
Smaak
Zo hoort Sauvignon blanc te zijn! Spatzuiver en knisperend fris maar ook zachtheid. Echte Loire-sauvignon, klassiek met mooie zuren, spanning en wit fruit. En 2016 is echt top! Fles is zo op! Serveren: rond de 10 °C. Drinken: nut tot 2019.
Lekker bij
De borrel, frisse salades met kip of gibiers of gegrilde garnalen.
Interessant
Complices de Loire is een kleine en kwalitatief veeleisende négociant, opgericht door wijntalent François-Xavier Barc. Hij deed ervaring op bij Joguet, een uitstekend Chinon-huis. Staat ook bij sterrestaurant Niven * op de kaart.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Sauvignon Blanc, Pointe d'Agrumes, Franse wijn
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!