• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Scheurebe Alte Reben, Hans Wirsching 1e Lage
Franken
2019

Scheurebe, prachtige droge witte wijn van Hans Wirsching. Wijn van de unieke Scheurebe druif. Hans Wirsching uit Franken staat bekend als een van de beste wijnmakers van Scheurebe. Deze Duitse wijn van oude stokken is rijp, rijk en vol, met veel spanning door fijne zuren. Maracuja, lychee, kruiden, kamille undsoweiter! In de bekende Bocksbeutel fles.

Scheurebe, droge witte wijn van Hans Wirsching uit Duitsland. Super Scheurebe zullen we maar zeggen. Hans Wirsching is als top wijnhuis uit Franken een van de beste wijnmakers van Scheurebe. Gewone Scheurebe is fris en fruitig en vooral lekker. Deze Scheurebe wijn van oude stokken heeft daarbovenop enorme diepgang. Lychee, maracuja, citrus, zacht en spannend. Top wijn.

25.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Volle en rijke droge witte wijn. Exotisch fruit, mango, passievrucht, grapefruit en limoen, Tegelijk ook diepgang en spanning met fijne zuren en bittertjes. Serveren: 10 °C. Drinken: nu tot 2023+.
Lekker bij
Aziatische en pittige, gekruide gerechten, gegrilde groenten, varken, gevogelte
Interessant
Wijnhuis Hans Wirsching was een pionier met Scheurebe. Als eerste plantten zij Scheurebe aan in Franken. Ze hebben er een grote naam mee opgebouwd (net als met Silvaner).
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Scheurebe Alte Reben, Hans Wirsching 1e Lage
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!