• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Silvaner 1e Lage Kalb, Wirsching, magnum wit 1,5l
Franken
2019

Silvaner in indrukwekkende magnum Bocksbeutel. Witte wijn uit Franken. Hans Wirsching is een koning met wijnen van de Silvaner druif. Deze Silvaner 1e Lage Kalb - premier cru - is heel erg lekker. Frisromig met licht fruit van peer en appel, mooi droog, wat vlier en citrus. Sappig en soepel. Fles is zo leeg! Hans Wirsching is lid van de VDP en de famile maakt al 14 generaties wijn in Iphofen in Franken. De Bocksbeutel is de naam van de fles, typisch voor wijngebied Franken.

Silvaner in magnum Bockbeutel! Droge witte wijn, Duitse wijn uit Franken. Hans Wirsching is een grote naam jn Silvaner wijn. Dit is de 1e Lage Kalb - Premier Cru dus - in een dubbele Bocksbeutel. Maakt indruk op je gasten! Frisfruitig, droog, met peer, vlier en citrus. Sappig, mineraal en met een prachtige balans. Frankenwijn. Deze magnum is zo leeg!

39.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Heerlijke wijn van de Silvaner druif. Romig en zachtfris, met fijne mineraliteit en tonen en smaken ban peer en meloen. ook wat kruidigheid. Serveren: 14 C. Drinken: nu tot 2026.
Lekker bij
Visje, salades met fruit, kip, niçoise of ceasar salad, quiches en licht kruidige Aziatische gerechten.
Interessant
Silvaner is de typische Franken druif. Hans Wirsching maakt er echt topwijnen van, zeer gastronomisch door batonnage, het omroeren van de gistcellen. Dat zorgt voor rondeur en mondvullende zachtheid. Hans Wirsching zit in Iphofen, dus niet aan de Main.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Silvaner 1e Lage Kalb, Wirsching, magnum wit 1,5l
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!