groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Frühroter Veltliner, Ecker
Wagram
2017

Het ontdekken waard! Heerlijk zacht en fruitig. Unieke droge witte wijn van unieke druif: Frühroter Veltliner van Ecker uit wijngebied Wagram Oostenrijk. Frühroter Veltliner is een kruising van Roter Veltliner en Silvaner. Erg lekker!

Unieke droge witte wijn van unieke druif: Frühroter Veltliner van Ecker uit de Wagram, Oostenrijk. Kruising van Roter Veltliner en Silvaner. Zacht, rond met pit. Top bij asperges!

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
11.95
per fles
1
Smaak
Wat ronder dan Grüner Vetliner maar wel met de bekende mineraliteit. Mooie stenige geur met wat appel, zachte aanzet met frisheid en een appeltje met wat kruiden. Fles is snel leeg! Top bij asperges. Serveren: 11 °C. Drinken: nu tot eind 2018.
Lekker bij
Een visje, de borrel, salades met kip of tonijn, charcuterie zoals Iberico en Parma ham of San Daniele ham en salami. En supermegatop bij asperges!
Interessant
Frühroter Veltliner is een kruising van Roter Veltliner en Silvaner, je komt hem niet vaak tegen. Maar de jonge wijnmaker Bernhard Ecker -leider van de Wagram-Boys- weet er een bijzonder prettige witte wijn van te maken.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Frühroter Veltliner, Ecker
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!