• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Granite, Guillaume Blanchet, Franse wijn
Beaujolais
2018

Rode wijn, Franse wijn. Beaujolais is weer helemaal hot! Terecht want er komen prachtige wijnen vandaan tegenwoordig. De typische granietbodem is ideaal voor de Gamay druif waar deze rode wijn van gemaakt is. Elegante en fijne Franse wijn uit de Beaujolais. Je proeft aalbes, framboos, aardse smaken zoals paddestoel en nat bos, kruiden. Ook iets gekoeld erg mooi. En Guillaume Blanchet is de aardigste wijnmaker ter wereld.

Rode wijn uit Frankrijk. 8,5 Hamersma. Beaujolais is back! Deze wijn is een mooi voorbeeld, vernoemd naar de granietbodem die je hier veel vindt. Ideaal voor de Gamay druif. Gulle en fijne droge rode wijn met aalbes, framboos, paddestoel, bos en kruiden. Ook licht gekoeld erg mooi. Proberen deze top wijn!

Van 11.25
Nu lekker voor 10.25
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
8,5 Hamersma. Dit is de vrolijkheid die we in een bojo zoeken..

Mogen we misschien ook nog even onbekommerde en ongegeneerd de dorst lessen? Olijk, knipogend, gezellig babbelend kersensap met een jeugdbanaantje in de lunchtrommel. Dat is de vrolijkheid die we in een bojo zoeken. Uit het jubeljaar 2018.

(Aanbevolen op 2020-04-16 11:55:15 door Hamersma)

Smaak
Fijne rode wijn van Gamay. Typische geuren en smaken van aalbes en framboos, paddestoel, nat bos en kruiden. Fris met lichte tannines. Krijg je trek van! Serveren rond 15-16 °C. Drinken: nu tot 2022.
Lekker bij
Stoofvlees, kip, salades met eend, fazant, konijn, paté, harde kazen, vegaburger
Interessant
Gamay gedijt perfect op de granietbodems hier. De wijnen zijn vaak verfijnd. Bekijk ook de Fleurie, Morgon en Juliénas van Burrier. Blanchet is aangesloten bij Terra Vitis en gaat nog een stap verder dan alleen bio.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Granite, Guillaume Blanchet, Franse wijn
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!