groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Granite, Guillaume Blanchet
Beaujolais
2015

Beaujolais is weer helemaal hot! Terecht want er komen prachtige wijnen vandaan tegenwoordig. De typische granietbodem is ideaal voor de Gamay druif waar deze rode wijn van gemaakt is. Elegante en fijne wijn met aalbes, framboos, aardse smaken zoals paddestoel en nat bos, kruiden. Ook iets gekoeld erg mooi. En Guillaume Blanchet is de aardigste wijnmaker ter wereld.

Beaujolais is back! Dit is een mooi voorbeeld, vernoemd naar de granietbodem die je hier veel vindt. Ideaal voor de Gamay druif. Gulle en fijne wijn met aalbes, framboos, paddestoel, bos en kruiden. Ook licht gekoeld erg mooi. Proberen!

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
11.25
per fles
1
Smaak
Fijne rode wijn van Gamay. Typische geuren en smaken van aalbes en framboos, paddestoel, nat bos en kruiden. Fris met lichte tannines. Krijg je trek van! Serveren rond 15-16 °C. Drinken: nu tot 2022.
Lekker bij
Stoofvlees, kip, salades met eend, fazant, konijn, paté, harde kazen, vegaburger
Interessant
Gamay gedijt perfect op de granietbodems hier. De wijnen zijn vaak verfijnd. Bekijk ook de Fleurie, Morgon en Juliénas van Burrier. Blanchet is aangesloten bij Terra Vitis en gaat nog een stap verder dan alleen bio.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Granite, Guillaume Blanchet
Jouw rating