• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Handwerk Spätburgunder Julia Bertram, rode wijn
Ahr
2018

Handwerk Spätburgunder van Julia Bertram is een geweldig mooie rode wijn. de Handwerk Spätburgunde is een en al finesse, balans en elegantie. En dan is dit nog maar de basis rode wijn van Julia Bertram! Niet de goedkoopste, maar missschien wel de beste wijn die je kunt kopen voor dit geld. Heerlijk bosfruit, aardsheid, fijne zuren, top balans. Duitse rode wijn uit wijngebied Ahr tussen Bonn en Koblenz. Spontane vergisting, rijping op groot hout, ongefilterd op fles.

De beste wijn uit de Ahr kopen? Julia Bertram is een toptalent! Handwerk Spätburgunder is haar basis rode wijn en al bizar goed. Pure finesse, elegantie en genot. Zo hoort Spätburgunder te zijn! Duitse rode wijn uit de Ahr van Pinot noir. Spontaan vergist, gerijpt op groot hout, ongefilterd.

16.75
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Vol en fris tegelijk. Rijk. Bosfruit, mos, aardsheid, aardbei. Fijne frisheid en mooie balans en structuur. Top! Serveren: 14 C. Drinken: nu tot 2026.
Lekker bij
Paté's, eend, kruidige groentengerechten, duif, paddestoelen, sukade, stoofvlees
Interessant
Julia BErtram begin als Wijnkonongin van heel Duitsland. Nu heeft ze in alle bese Lagen van de Ahr wat haectaren en maakt wonderschone wijn van Spätburgunder. Eenmalige klasse.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Handwerk Spätburgunder Julia Bertram, rode wijn
Jouw rating