Lekker Sapje - Wijn voor mensen met humor Wijnwebwinkel Duitse, Oostenrijkse, Portugese en Spaanse (biologische) wijnen

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Mijn wijnmandje

U hebt niets in uw wijnmandje.

Producten vergelijken

Nog niets geselecteerd.

Over lekkersapje
Over lekkersapje
Biologische wijn
Gratis bezorging
 

U bent momenteel op:

Klantenservice

Wijn bestellen: al vanaf 1 fles
Wijn bestellen kan al vanaf 1 fles. Maar we hebben natuurlijk liever dat u van een hele doos gaat genieten. Het aantal flessen per doos staat bij elke wijn. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Als u besteld hebt, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Ook houden we u op de hoogte van de verzending.

Veilig betalen per iDeal of per overboeking
Lekker Sapje wijnhandel werkt o.a. met het beveiligde on-line betaalsysteem van iDeal. U kunt ook kiezen voor het zelf overboeken.
De website-verbinding loopt bovendien altijd via https:// en is dus ook beveiligd.
Lekker snel in huis. Gratis verzending vanaf 12 flessen of vanaf € 95,- 
Als er geen gekke dingen gebeuren, heeft u uw bestelde wijnen binnen 2 tot 5 werkdagen in huis, op het door u opgegeven adres. De verzending is gratis als u 12 of meer flessen bestelt of voor meer dan € 95,- incl. btw (sorry, geldt niet voor de Waddeneilanden). Bestelt u voor minder dan € 95,- dan gelden volgende bijdragen in de verzendkosten: van 1 t/m 5 flessen  € 7,95 en van 6 t/m 11 flessen € 5,95 (incl. btw, Waddeneilanden uitgezonderd). Binnen Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond en Voorschoten is bezorgen altijd gratis.  

100% Lekker Garantie: niet goed, geld terug
Niet tevreden over een bestelde wijn? Mail dan naar lekker [at] lekkersapje [punt] nl. Stuur binnen 14 dagen na levering of na ontdekking van het gebrek de niet aangebroken fles(sen) in goede staat en goed verpakt terug naar Herengracht 11, 2312 LA Leiden. De waarde van de teruggestuurde fles(sen) wijn wordt na onbeschadigde ontvangst binnen 14 dagen vergoed op uw bij ons bekende bankrekening. Eventuele verzendkosten zijn voor uw rekening (voor een doos met 12 flessen zal dat ongeveer € 10 - € 12 zijn). Gebruik bij voorkeur de doos waarin u de wijnen heeft ontvangen, die is stevig. Zie ook de 'Algemene voorwaarden' op deze site.

Retouradres: Herengracht 11  2312 LA Leiden         lekker [at] lekkersapje [punt] nl         06-53548442 
Wat betreft het terugbetalen geldt wettelijk het volgende:
LS vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door LS in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij LS aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. LS,gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.