groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Loureiro, Quinta de Linhares
Minho/Vinho Verde
2016

Mooie volfrisse fruitige droge witte wijn van de Loureiro druif uit Noordwest-Portugal, Vinho Verde wijngebied. Rijpe fruitsmaken van peer en meloen, licht kruidig ook. Andere wijn om te ontdekken!

Volle droge, roomzachte licht kruidige witte wijn. Heerlijk sappig met rijpe smaken van peer en pruimen, en frisheid van limoen. Leuk om te ontdekken! Van 100% Loureiro druiven uit de Vinho Verde wijnstreek (subgebied Sousa) in Noordwest-Portugal.

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
Van 9.85
Nu lekker voor 8.95
per fles
1
Smaak
Volle droge roomzachte licht kruidige wijn. Rijpe smaken van peer, meloen en pruimen, met frisheid van limoen. Leuk om te ontdekken! Van 100% Loureiro druiven uit de Vinho Verde wijnstreek. Serveren: 12 °C. Drinken: nu tot 2019.
Lekker bij
Vis zoals sardientjes op de grill, ceviche van verse makreel, bij krab en kreeft, pasta met vongole, couscous, tabouleh, gegrilde groenten, lichte Aziatische keuken zoals Maleis of Thais.
Interessant
Loureiro betekent laurier in het Portugees. De wijn van Loureiro kan ook een hint van laurierbloesem hebben. Dit druivenras komt waarschijnlijk van de oevers van Lima rivier die door de Minho stroomt.
X
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Loureiro, Quinta de Linhares
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!