• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Malbec, Complices de Loire, Franse wijn
Loire
2019

Hee, da's een aparte Franse rode wijn: Malbec uit Touraine in de Loire! Hier heet ie ook wel Cot, net als in Cahors. Maar deze Touraine Malbec is heel anders dan de vaak zware jongens uit Argentinië of de vin noir uit Cahors. Deze droge rode wijn heeft juist finesse en frisheid. Tegelijk is de smaak lekker vol en diep: met bramen, kersen en wat chocola. Malbec van Complices de Loire, die nog veel meer moois maken. Franse wijn.

Rode wijn uit Frankrijk, Touraine Malbec. Huh, Malbec uit de Loire? Jazeker! Hier heet ie ook wel Cot net als in Cahors. Fijne elegante stijl. Dus niet zo dik als Malbec uit Argentinië. Rood en zwart fruit, frisje, relaxte tannines, likje chocola. Lekkere Franse rode wijn hoor!

Van 11.50
Nu lekker voor 10.85
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Deze Loire Malbec smaakt vol met bramen en kersen. Ook finesse door frisheid en rustige tannines. Leuk sapje! Serveren: ca. 14 C. Drinken: nu tot 2023.
Lekker bij
Paté, charcuterie, harde kazen, patrijs, fazant, eend, gegrilde groenten, pompoen
Interessant
Malbec is van oorsprong een Bordeaux druif, nu vooral bekend van de Cahors en Argentinië. Andere naam is Cot. Met de opwarming kan het best zo zijn dat hij weer in de Bordeaux gebruikt gaat worden.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Malbec, Complices de Loire, Franse wijn
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!