• groen vinkje Gratis bezorgd vanaf 12 flessen, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Mencia, Pago de Valdoneje, wijn uit Spanje
Bierzo
2017

De Mencia van Pago de Valdoneje is zacht en vol en met een prachtig aroma. De smaak is raak, lang, fris en behoorlijk complex. Jonge wijn van oude stokken, geen hout. mooi rood fruit, fijne zuren, rijpe tannines. Droge rode wijn uit Spanje Wijn uit wijngebied Bierzo in het noordwesten van Spanje. Biologische wijn.

Top voor deze prijs! De Mencia van Pago de Valdoneje uit Bierzo is zacht en vol en met een prachtig aroma. De smaak pakt je, lang, fris en best complex: jonge wijn van oude stokken, geen hout. mooi rood fruit, fijne zuren, rijpe tannines. Droge rode wijn uit Spanje. Biologische wijn.

9.95
Tijdelijk uitverkocht
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
Delen
Smaak
Mencia heeft iets weg van Cabernet Franc en dan is de ware wijnliefhebber direct wakker. Deze jonge wijn zit vol rood fruit, met mooie frise zuren en fijne tannines. Mondvullende wijn, zonder hout opgevoed met een lekker lange afdronk. Serveren: 15 C. Drinken: nu tot 2015/6.
Lekker bij
De bbq, salami, ossehaas, (paarden)biefstuk, eend of een mooi gebraden kipje.
Interessant
De kleine bodega Viños Valtuille maakt In wijngebied El Bierzo op kleine schaal kwaliteitswijnen van de lokale Mencia-druif. De wijngaarden zijn 50 tot 100 jaar oud. Wijnmaker en eigenaar Marcos García Alba werkt met jeugdvriend en dorpsgenoot Raul Pérez - een legendarische wijnmaker die zelf enkele van de meest gewilde en prijzigste wijnen van Spanje maakt.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Mencia, Pago de Valdoneje, wijn uit Spanje
Jouw rating