Ons privacy- en cookiebeleid:

Na ontvangst van uw aanmelding (account, nieuwsbrief) of bestelling zal LekkerSapje wijnhandel uw naam, e-mailadres, postadres
en -indien verstrekt- uw telefoonnummer en geslacht verwerken en opnemen in een of meer van onze bestanden voor het uitvoeren
van uw bestelling en voor het aan u verzenden van informatie, nieuwsbrieven en aanbiedingen.
Het niet verstrekken van de benodigde gegevens (als verplicht aangemerkt met een *) betekent dat wij uw bestelling of aanmelding niet
kunnen uitvoeren of verwerken. Voor de goede orde: wij leveren niet aan mensen onder de 18 jaar, door het bestellen verklaart u 18 jaar
of ouder te zijn.

Gegevensopslag
De gegevensopslag gebeurt veilig en voldoet aan alle geldende Nederlandse en EU- wet- en regelgeving zoals de Wet bescherming persoonsgegevens
en de AVG. Uw gegevens kunnen verstrekt worden aan onze partners waarmee wij werken voor het verzenden van uw bestelling (bijv. DPD, DHL, Postnl) 
en het verwerken van de betaling en het aan u verzenden van informatie. Als deze partners voor de wet AVG als verwerker gelden (Google, Mailchimp)
dan hebben wij een zg. verwerkersovereenkomst met hun afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid
van uw gegevens. LekkerSapje blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Als u uw gegevens die bij ons bekend zijn wilt inzien, (laten) corrigeren, overdragen of verwijderen, uw toestemming wilt intrekken of bezwaar maken,
stuur dan een e-mail naar mailingbestand [at] lekkersapje [punt] nl
Uw gegevens blijven bewaard zolang u klant bij ons bent, tot 2 jaar na uw laatste bestelling. LekkerSapje zal uw gegevens nooit aan derden verkopen
of verhuren.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
De verbinding met de website verloopt altijd via https en is dus beveiligd. Lekker Sapje neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt
passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mailingbestand [at] lekkersapje [punt] nl
U ziet een groen slotje voor het internetadres (url). Het adres zelf moet er zo uitzien: https://www.lekkersapje.nl

Op grond van de AVG heeft u de volgende rechten:

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
U kunt de toestemming die u heeft gegeven voor de verwerking van uw persoongegevens te allen tijde intrekken.
U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

LekkerSapje verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief 
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Lekker Sapje verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens
die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geen geautomatiseerde besluitvorming

LekkerSapje neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen
kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen,
zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van LekkerSapje) tussen zit. LekkerSapje gebruikt de volgende
computerprogramma's of -systemen: Magento, Mailchimp, Google.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

LekkerSapje gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (zie onderaan een overzicht). Een cookie is een klein tekstbestand
dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.
LekkerSapje gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat
bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en
deze te kunnen optimaliseren. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we u
toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze
geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen (geschiedenis) via de instellingen van uw
browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Wat betreft Google Analytics geldt het volgende:
-LekkerSapje heeft een verwerkersovereenkomst met Google gesloten
-Het laatste octet van uw IP-adres wordt gemaskeerd zodat Google dit niet kan gebruiken
-Wij maken geen gebruik van andere Google diensten i.c.m. Google Analytics cookies
-Het delen van gegevens met Google is uitgezet

English version

This privacy policy sets out how this website (hereafter "the Store") uses and protects any information that you give the Store while using this website.
The Store is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified
when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement. The Store may change this policy
from time to time by updating this page. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes.

What we collect

We may collect the following information:

  • name
  • contact information including email address
  • postcode, city
  • other information relevant to customer surveys and/or offers

For the exhaustive list of cookies we collect see the List of cookies we collect section.

What we do with the information we gather

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • Internal record keeping.
  • We may use the information to improve our products and services.
  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may
    find interesting using the email address which you have provided.
  • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by
    email, phone, or mail. We may use the information to customise the website according to your interests.

Security

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access
or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and
secure the information we collect online.

How we use cookies

A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie
helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual.
The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.
We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in
order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not.
A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us.
You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser
setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

Links to other websites

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that
we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which
you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the
privacy statement applicable to the website in question.

Controlling your personal information

You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

  • whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information
    to be used by anybody for direct marketing purposes
  • if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any
    time by letting us know using our Contact Us information

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so.
You may request details of personal information which we hold about you. If you would like a copy of the information held on you please email us this
request using our Contact Us information.
If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address.
We will promptly correct any information found to be incorrect.

List of cookies we collect

The table below lists the cookies we collect and what information they store.

Cookie NameCookie Description
FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.