• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Riesling Auslese, Wilhelmshof, dessertwijn 0,375l
Pfalz
2015

Fabelachtig mooie dessertwijn van Riesling! Zoete witte wijn uit Duitsland van wijnhuis Wilhelmshof uit de Pfalz. Prachtig smaakspel van zoet en zuur. Met rijpe gebakken appel, peer, lychee, citrus, honing, dadels, noten, het gaat maar door! Dit toont maar weer eens de veelzijdigheid van Duitse Riesling en het talent van Wilhelmshof. Dessertwijn van Riesling druiven uit de Lagen Frankweiler Kalkgrube en Petersbuckel bij Siebeldingen.

Bizar goede dessertwijn van wijnhuis Wilhelmshof uit de Pfalz! Zoete witte wijn uit Duitsland, gemaakt van de edelste wiite druif op aarde: Riesling. Fantastisch, vol en rijk smaakpalet van zoet en zuur. Je proeft rijpe gebakken appel, peer, lychee, citrus, honing, dadels, noten, het is eindeloos! Dit bewijst de rijkheid van Duitse Riesling. En het grote talent van Wilhelmshof.

17.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Bingo! Sensationeel smaakspel van zoet en zuur. Rijpe gebakken appel, peer, lychee, citrus, honing, dadels, noten, het gaat maar door!
Lekker bij
Tarte tatin van appel of peer, ganzen- of eendenlever (wel bio natuurlijk), hazelnootroomijs, harde en zachte kazen.
Interessant
Met Riesling kun je alle kanten op. Van mooie Sekt, strakdroge en minerale stille wijn tot rijkelijk zoet. Deze Riesling Auslese komt van laat geoogste druiven uit de Lagen Frankweiler Kalkgrube en Petersbuckel.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Riesling Auslese, Wilhelmshof, dessertwijn 0,375l
Jouw rating