groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Riesling Löhrerberg, Tesch
Nahe
2012

Top Riesling van de eigenwijze Martin Tesch uit de Nahe. Opvallend is de spanning; veel smaak van rijp fruit (appel, peer, beetje mango) met loepzuivere zuren, typisch voor mooie droge Riesling wijn. In je mond dus een prachtig 'Spiel' van smaak- en geursensaties. Ook wat gout de pétrole wat de wijn rijkheid geeft.

Superspannende droge Duitse witte wijn van de edele druif Riesling, volle smaak met prachtige zuren, vleugje gout de pétrole, lange afdronk. Van wijnhuis Tesch uit de Nahe. Smaakt naar meer!

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
Van 16.95
Nu lekker voor 0.00
per fles
1
Smaak
Top Riesling van Tesch. Wat direct opvalt is de spanning; veel smaak van rijp fruit (appel, peer, beetje mango) aangevuld met loepzuivere zuren die zo kenmerkend zijn voor mooie droge Riesling. In je mond dus een prachtig 'Spiel' van smaak- en geursensati
Lekker bij
Salades met gevogelte, paté's, zachte kazen, kabeljauw, zeewolf, harder, heilbot, heek, kip, kalkoen en fazant, eend en kalfsoester.
Interessant
De Nahe heeft een grote diversiteit aan bodems. Rond Langenlonsheim alleen al zijn diverse heuvels met elk een andere bodemsamenstelling. Zo kan Tesch echte terroirwijnen maken; elke Lage (wijngaard) heeft zijn eigen karakter. De rijke leemgrond van de Lö
X
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Riesling Löhrerberg, Tesch
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!