groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Riesling Queen of Whites Tesch
Nahe
2014

Weer zo'n heerlijke Riesling van Martin Tesch uit de Nahe in Duitsland. Ranke droge witte Duitse wijn van edeldruif Riesling. Deze is wat ronder dan de Unplugged en drinkt heerlijk weg.

Droge, Duitse witte wijn. Heerlijk sapje, toegankelijke Riesling voor wie de druif nog niet goed kent. Fruitig fris, met ook rondheid en veel smaken. Heerlijk bij borrel en sushi. Van wijnmaker Martin Tesch uit wijngebied Nahe in Duitsland.

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
10.85
per fles
1
Smaak
Typisch Riesling met fijne appel- en peer aroma's, wat lychee en mango. Natuurlijk met opwekkende zuren maar ook zachtheid. Licht springerig in de mond, smaakt naar meer. Serveren: rond 11 °C. Drinken: nu tot 2018.
Lekker bij
Pasta met vis, carpaccio, Aufschnitt (salami, worst, mortadella, ham), garnalenkroket of -cocktail, ceviche, geiten- en schapenkazen, sushi, sashimi, Aziatische keuken.
Interessant
Riesling is de spannendste witte druif ter wereld. Opvallend zijn de zg. hoge zuren, die geven de wijn veel levendigheid en spanning. Hierdoor kan Riesling ook tientallen jaren ouderen en dan nog fris en jong overkomen. De koningin van Duitsland!
X
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Riesling Queen of Whites Tesch
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!