groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Rosé, Viñas del Cámbrico biodyn
Salamanca
2016

Unieke en zeldzame biologische rosé wijn van Tempranillo uit de onbekende DO Salamanca in Spanje. Handgeplukt en spontaan vergist, ongefilterd en ongeklaard dus er kan een zweempje in zitten. Deze bijzondere rosé wijn is fris, met zacht rood fruit, beetje tannine en mineraal. 

Unieke en zeldzame biologische rosé wijn van het wijnhuis Vinas del Cambrico uit de onbekende DO Salamanca in Spanje. Wijn van Tempranillo. Er zijn slechts 1732 flessen gemaakt! De druiven komen van 2 bio-wijngaarden: Villanueva del Conde 9*00m) en Mirande del Castañar (700m), beide met granietbodems. Handgeplukt en spontaan vergist, ongefilterd en ongeklaard dus er kan een zweempje in zitten. 

Het jaar 2016 was zeer droog en heet in de zomer. Maar dankzij genoeg regen in de lente bevatte de bodem genoeg water. De opbrengst was wel laag maar van zeer hoge kwaliteit. Deze bijzondere rosé wijn is fris, met zacht rood fruit, beetje tannine en mineraal. 

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
15.95
per fles
1
Smaak
Fris met fijn rood fruit zoals aalbes en framboos, lichte tannines geven structuur. Mooi mineraal ook. lange afdronk. Unieke en zeldzame wijn. Serveren: 10 C. Drinken: nu tot 2022.
Lekker bij
Salades, visje, charcuterie, kip en vegetarische gerechten
Interessant
Vegan geschikt. Biodynamische wijn. De DO Salamanca is nog onbekend in Nederland maar hier komt echt veel moois vandaan o.a. van de Rufete druif. Viñas del Cámbrico is een van de beste huizen uit dit kleine wijngebied.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Rosé, Viñas del Cámbrico biodyn
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!