• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Santenay Vieilles Vignes, Capuano-Ferreri, Franse wijn
Bourgogne
2020

Santenay Veilles Vignes van Capuano-Ferreri. Rode Franse wijn van Pinot noir. Elegante expressieve en frisse stijl met framboos en amandel, rijpe tannines. Klassiek gemaakte Pinot noir wijn, handgeplukt en strenge selectie van de druiven. Opgevoed op eikenhouten Franse vaten. Capuano-Ferreri is opgericht in 1987 en heeft nu 8 ha vooral in Santenay en Chassagne-Montrachet.

Santenay Veilles Vignes van Capuano-Ferreri. Rode Franse wijn van oude stokken Pinot noir. Elegante expressieve en frisse stijl met framboos en amandel, rijpe tannines. Klassiek gemaakte Pinot noir wijn, handgeplukt en strenge selectie van de druiven. Opgevoed op eikenhouten Franse vaten. Capuano-Ferreri is opgericht in 1987 en heeft nu 8 ha vooral in Santenay en Chassagne-Montrachet.

22.75
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Frisse elegante stijl met framboos, amandel. Opwekkende wijn. Fluweelzachte tannines, lengte. Serveren: 15 C. Drinken: nu - 2025.
Lekker bij
Zowel rund, varken als gestoofd lam. Merguez worstjes kan ook prima. Paté's en zachte kazen.
Interessant
Capuano-Ferreri is in Nederland nog nietheel bekend maar in Frankrijk staat het op de kaart bij goede sommeliers. Alles gebeurt met de hand en op de traditionele manier. Ouderwets is heerlijk..
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Santenay Vieilles Vignes, Capuano-Ferreri, Franse wijn
Jouw rating