• groen vinkje Gratis bezorgd in NL vanaf € 95,-, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Savigny-les-Beaune Les Peuillets 1er Cru, Franse wijn
Bourgogne
2020

Rode wijn van Pinot noir. Savigny-les-Beaune Les Peuillets 1er Cru, Franse wijn van Jean-Pierre Maldant. Deze rode wijn is iets lichter en slanker dan de 1e Cru Aux Fourneaux. Niettemin een heel mooi glas! Rood fruit en bloemen, finesse en aromatisch. Mooie balans en frisheid, zachte tannines.

Rode wijn van Pinot noir. Savigny-les-Beaune Les Peuillets 1er Cru, Franse wijn van Jean-Pierre Maldant. Deze rode wijn is iets lichter en slanker dan de 1e Cru Aux Fourneaux. Niettemin een heel mooi glas! Rood fruit en bloemen, finesse en aromatisch. Mooie balans en frisheid, zachte tannines. Maldant zit in Ladoix-Serrigny in het noorden van de Côte de Beaune, vlakbij de beroemde heuvel Corton.

28.95
1
Lees aanbevelingen
Schrijf een proefnotitie
X
Smaak
Elegante Pinot noir op Premier Cru niveau. Rood fruit en bloemen, fijne frisheid, zachte tannines. Serveren: 15 °C. Drinken: nu tot 2029.
Lekker bij
Rundvlees, kalfsvlees, varkenshaas, geveogelte, zahte rijpe kazen, gestoofde groenten
Interessant
Savigny-les-Beaune ligt aan de zuidwest-kant van de Corton-heuvel. De expositie is hier meer op het noordoosten, dus iets koeler. Opvallend zijn de florale tonen die deze appellatie kenmerken.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Savigny-les-Beaune Les Peuillets 1er Cru, Franse wijn
Jouw rating