• groen vinkje Gratis bezorgd vanaf 12 flessen, CO2 neutraal
  • groen vinkje Vrijwel alle wijnen zijn vegan
  • groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd
  • groen vinkje Niet goed, geld terug
Jaartal op foto kan afwijken
Deep Blue blanc de noir, Tesch, Duitse wijn
Nahe
2015

Uitzonderlijk mooie droge witte wijn van blauwe druiven - blanc d noir dus van Spätburgunder - van Tesch uit de Nahe. Extractrijk, vol en toch heel subtiel en elegant. Erg mooi bij vis en kaviaar.

Spanning en sensatie! De droge witte wijn Deep Blue van Tesch -een blanc de noir van Spätburgunder- uit de Nahe heeft een elegante neus van rode besjes en een snufje framboos. In de mond eerst zacht en rond, met aal- en kruisbes en dan openen zich fijne zuren, minitannines met een bittertje en danst alles rond.

16.95
1
Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
Smaak
De Deep Blue heeft een elegante neus van rode besjes en een snufje framboos. In de mond eerst zacht en rond, met aal- en kruisbes en dan openen zich fijne zuren, minitannines met een bittertje en danst alles rond. Spanning en sensatie! Serveren rond 11-12 C. Drinken: nu tot 2019.
Lekker bij
Waanzinnig met kaviaar! Coquilles, zeebaars, huzarensalade, sushi / sashimi, Aziatische gerechten.
Interessant
Deep Blue is een witte wijn van blauwe druiven, een blanc de noir dus. Vernoemd naar de zee die hier ooit lag; je vindt nog steeds haaietanden tussen de wijnstokken. Tesch vindt dat hij geen rode wijn kan maken, dus maakt het deze fabelachtige blanc de noir.
X
Schrijf je eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Je reviewed:Deep Blue blanc de noir, Tesch, Duitse wijn
Jouw rating