groen vinkje Gratis bezorgd vanaf
12 flessen, CO2 neutraal

groen vinkje Niet goed, geld terug

groen vinkje Kies zelf bezorgdag en -tijd

Jaartal op foto kan afwijken
Tibouren Tradition rosé, Clos Cibonne
Provence
2015

Magnifieke rosé met een 9 + in de Grote Hamersma. Gemaakt van de zeldzame Tibouren wijndruif in de Provence in Frankrijk. Van het wijnhuis Clos Cibonne dat deze wijndruif weer terug op de kaart zette. Deze bijzondere rosé rijpt op foudres (eiken vaten van 5000 liter). Zowel in de neus als in de mond vind je naast  rood en zwart fruit,l kruiden en een lekker pepertje.

Bijzondere en zeldzame rosé wijn van de de Tibouren druif uit de Provence, Frankrijk. Elegant en vol, fris en spannend. Kersjes, aardbei, kruidig en aards. Wijnschrijvers zoals Jamie Goode zijn hier zeer enthousiast over en terecht. Clos Cibonne heeft deze druif van de ondergang gered, ze maken er ook mooie rode wijn van. 

Lees aanbevelingen | Schrijf een proefnotitie
Delen
Van 18.95
Nu lekker voor 0.00
per fles
1
Smaak
Prachtige rosé wijn met kersen, rode bes, aardbei, kruidig en aards. Uniek en te gek! 9+ Hamersma. Serveren: 10 °C. Drinken: nu tot 2020..
Lekker bij
Sardientjes, pasta's met zeevruchten, salades, charcuterie, gevogelte
Interessant
Tibouren stamt ws. uit het Midden-Oosten en is via de Grieken in Italië beland. Caesar zou Tibouren naar Frankrijk hebben gebracht. De naam verwijst naar de Tiber, de rivier die door Rome stroomt.
X
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tibouren Tradition rosé, Clos Cibonne
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!